Каталог 2017

Каталог Energetix - Македонија 2017
Најновиот каталог за 2017 година на Energetix-Македонија можете да го погледнете на следниот линк

Ценовник 2017

kosnicka1Најновиот ценовник за 2017 г. на Energetix - Македонија можете да го погледнете на следниот линк

ДОДАТОК НАКИТ 2016

Energetix dodatok na nakit za 2016

Energetix ДОДАТОК на накит за 2016 г. можете да го погледнете на следниот линк

ОСМОМАРТОВСКИ ПОПУСТ

popust promocija1

ГОЛЕМ ОСМОМАРТОВСКИ ПОПУСТ ОД 50-60% НА ЦЕЛ АСОРТИМАН

Еден од начините по кои одредени дами се препознатливи е по накитот кој го носат. Бидете и вие уникатни, единствени и препознатливи преку накит од програмата на Energetix. 

Накит прилагоден за секоја пригода или свеченост...Изберете алка, ланче, белегзија, привезок, прстен или обетки ... побрзајте количините се ограничени!!!

Инфо на 072-227-675 или на нашата Facebook страна Energetix Македонија