Каталог 2017

Каталог Energetix - Македонија 2017
Најновиот каталог за 2017 година на Energetix-Македонија можете да го погледнете на следниот линк

Ценовник 2017

kosnicka1Најновиот ценовник за 2017 г. на Energetix - Македонија можете да го погледнете на следниот линк

ДОДАТОК НАКИТ 2016

Energetix dodatok na nakit za 2016

Energetix ДОДАТОК на накит за 2016 г. можете да го погледнете на следниот линк

Energetix весник за м. Мај 2016

Vesnik Energetix Maj 2016

Во месец Мај воведуваме недела акција (9.5-14.5) од -50% на цел накит (што е на залиха), и козметиката Сановита. Ви ги представуваме и новите производи: магнетен појас за половина, магнетен појас за колено и магнетна трака за зглобови по многу достапни цени.

Филтерите за вода Стела и М100 овој месец се намалени.

Имајте прекрасен и успешен месец.

Најновиот примерок на нашиот весник за месец MAJ 2016 можете да ја погледнете и симнете ТУКА.

ВЕСНИК МЕСЕЦ MAJ
pdf ikona

Vesnik Energetix Maj 2016 

Имајте успешен месец, 
Секогаш тука за Вас,
тимот на Енергетикс Македонија