Каталог 2017

Каталог Energetix - Македонија 2017
Најновиот каталог за 2017 година на Energetix-Македонија можете да го погледнете на следниот линк

Ценовник 2017

kosnicka1Најновиот ценовник за 2017 г. на Energetix - Македонија можете да го погледнете на следниот линк

ДОДАТОК НАКИТ 2016

Energetix dodatok na nakit za 2016

Energetix ДОДАТОК на накит за 2016 г. можете да го погледнете на следниот линк

Energetix весник за м.Септември 2016

Во весникот за месец септември ќе прочитате за:

  • наградното патување во месец Ноември,
  • смиљот - основната состојка на ЦЦ кремата и мицеларната вода
  • присуството на симболите во накитот и нивното значење
  • една чаша вода - лек за се,
  • пофалби и критики од нашите корисници
  • наградени за месец Август.

Имајте прекрасен и успешен месец.

Најновиот примерок на нашиот весник за месец СЕПТЕМВРИ 2016 можете да ја погледнете и симнете ТУКА.

ВЕСНИК МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ
pdf ikona

КАТАЛОГ СО ПОПУСТИ СЕПТЕМВРИ
pdf ikona

Vesnik Energetix oktomvri 2015

Имајте успешен месец, 
Секогаш тука за Вас,
тимот на Енергетикс Македонија