Каталог 2017

Каталог Energetix - Македонија 2017
Најновиот каталог за 2017 година на Energetix-Македонија можете да го погледнете на следниот линк

Ценовник 2017

kosnicka1Најновиот ценовник за 2017 г. на Energetix - Македонија можете да го погледнете на следниот линк

ДОДАТОК НАКИТ 2016

Energetix dodatok na nakit za 2016

Energetix ДОДАТОК на накит за 2016 г. можете да го погледнете на следниот линк

Energetix весник за Јан. и Фев. 2017

vesnik januari fevruari 2017 front

Во весникот за месец Јануари и Февруари 2017 ќе прочитате за:

  • излезе во број и новиот каталог за 2017 година,
  • позитивното делување на магнетната терапија
  • позитивното делување на магнетизираната вода
  • моќта на бакарот
  • употреба на медицинско срце
  • зеолит, детоксамин, употреба и негово делување 

Имајте прекрасен и успешен месец.

Најновиот примерок на нашиот весник за месец ЈАНУАРИ и ФЕВРУАРИ можете да ја погледнете и симнете ТУКА.

ВЕСНИК МЕСЕЦ ЈАНУАРИ И ФЕВРУАРИ
pdf ikona


Имајте успешен месец, 
Секогаш тука за Вас,
тимот на Енергетикс Македонија