ДОДАТОК НАКИТ 2016

Energetix dodatok na nakit za 2016

Energetix ДОДАТОК на накит за 2016 г. можете да го погледнете на следниот линк

Филтри за вода

ЧИСТАТА ВОДА Е ЗДРАВЈЕ!

Филтри за вода

Мобилен филтер за прочистување и омекнување на вода. Самото име МОБИЛЕН, Ви кажува дека може да го носите со себе (дома, на викендичка, на одмор) и секогаш да имате чиста вода.

Неопходен е за секого е бидејќи:

  • се поврзува дирекно на вашата чешма. Кога не сакате да го користите само свртете го чешмичето и користете ја постоечката вода
  • се поставува на работна површина
  • имате здрава и чиста вода во неограничени количини
  • се препорачува пиење, готвење, миење на заби и третирање на кожни болести, перење на садови,приготвување на храна, заливање на цвеќиња итн..
  • користете ја прочистената вода во неограничени количини
  • спречува таложење на каменец во апаратите како што се ел.бокали,еспресо апарати, чајници, пегли и сл.
  • напитоците како чајот и кафето поготвени со чиста вода се повкусни, вкусот на храната е подобар
  • мобилниот филтер штеди пари, затоа што не купувате повеќе флаширана вода која што е скапа, тешка за носење и со сомнителен квалитет
  • мобилниот филтер е супериорен во однос на бокалите за филтрирање на вода, заради долгото време на користење на влошката, големата количина на филтрирана вода,поздрава и почиста вода. Бокалот за вода произведува само 1-1,5 литар вода која исто така мора да чекате додека се прочисти.

 

Водата од чешма од најразлични причини е загадена и полна со отровни елементи , мобилниот филтер ги одстранува сите тие штетни материи во водата како што се:
хлор бигор пестициди
олово бакар алуминиум
цинк кадмиум нитрати
nobel filtri za voda kontrolor voda jaglen filter za voda
Мобилен филтер
за чиста вода
Со контролорот вие бирате дали
ќе користите вода од чешма,
или вода од филтерот
Филтер влошка после
4-5 месеци на филтрирање 

Менувањето на филтер влошката е од 4-6 месеци во зависност од степенот на користење на филтерот. Влошката е филтер со активен јаглен за прочистување на водата.

За повеќе информации во врска со филтрите за вода јавете се на 071-231-658, Синиша Ристевски
www.nobel.mk