Нередовна менструација и полицистични јајници

menstrualni bolki iskustvo introАна од Прилеп - Откако паметам за себе имам нередовни менструации. Тоа не ми представуваш проблем додека не се омажив и се спремавме за дете. На гиниколошки преглед ми беше утврдено дека имам чоколадни цисти на јајниците и дека тоа го отежнува забременувањето. Бидејќи одсекогаш сум склона кон алтернативната медицина, решив и овој пат да пробам да го решам овој проблем на природен начин. Бидејќи знаев за позитивното дејство на магнетите, решив да купам две магнетни плочки и да ставам на секој јајник по една плочка.

Повеќе: Нередовна менструација и полицистични јајници

Болки во рамото

bolki vo ramoto iskustvoАндреја О. од В. имам 40 години. Она што ме мачеше во последно време беше повременото истегнување во рамото, интензивна болка која ја чувствував од време на време. Истегнувањето беше многу непријатно и тоа беше едно од оние чувства што сакате што побрзо да помине. Патев од овие болки многу години. Доколку подигнев некоја потешка торба или кога ќе го подигнев своето дете одма ќе почувствував болка. На работа претежно седам и многу малку се движам што не и придонесува до подобрување на ситуацијата.

Повеќе: Болки во рамото

Ортопедија: Болка во рамото

Андреја О. од В. сега има 40 години. Она што ја мачело во последно време било повременото истегнување во рамото, интензивна болка која ја чувствуваше од време на време. Истегнувањето беше многу непријатно и тоа беше едно од оние чувства што сакате што побрзо да помине.

Андреја патеше од овие болки многу години.

Повеќе: Ортопедија: Болка во рамото

Ортопедија: Повреда на колено

Барбара Х. Од Н е пасионирана планинарка. Секогаш кога има време ги зема своите стапови за планинарење и ужива во убавите пејсажи во местото каде што живее, знаејќи дека прави нешто добро за своето здравје.

Барбара е искусен и добро опремен планинар. Еден ден нешто и го привлече вниманието и

Повеќе: Ортопедија: Повреда на колено

Страница 1 од 2

Магнетно срце издвоено

slajder magnetno srce