Магнетна Терапија - Видео

Погледнете ги видеата и научете повеќе за магнетната терапија, нејзиното дејство и ефикаснот. Исто така можете да го погледнете и процесот на изработка на Detoxamin-от. Повеќе видеа со корисни информации за нашите производи и нивното делување ќе можете да погледнете на нашиот YouTube канал - EnergetixMK

Energetix Detoxamin - Делување и стручни мислења

Energetix Detoxamin - Оксидативни стрес

Начин на изработка и технологија која се користи за изработка на Detoxamin