ДОДАТОК НАКИТ 2016

Energetix dodatok na nakit za 2016

Energetix ДОДАТОК на накит за 2016 г. можете да го погледнете на следниот линк

Магнетни гаќички

Магнетни гаќичкиВи го представуваме нашиот најнов производ магнетни гаќички. 

ENERGETIX - Македонија ви препорачува да ги носите магнетните гаќи од повеќе причини и тоа:

1. Ја зголемува енергијата на базичните и сексуалните чакри кои ја сочинуваат основата на животната потенција и физичко здравје.

2. За безболни менструални циклуси.

3. Спречување и поефикасно лекување на разни воспалителни процеси генито-уриталниот тракт.

4. Се зголемува циркулацијата на малата карлица што допринесува до поголема исхрана на локалните ткива.

Тоа индиректно влијае на подобриот хормонски статус и ја зголемува можноста за полесно оплодување и забременување.

 

5. Ја спречува и ублажува појавата на сувост која се јавува со текот на годините и овозможува безболни сексуално односи.

6. Го спречува и олеснува лекувањето на промени на грлото на матката и на самата матка.

7. Магнетната терапија делува и на цистичните промени на јајниците со можност да се избегнат оперативни зафати.

8. Зголемете го својот сексуален потенцијал и повеќе уживајте во својата сексуалност на природен начин.

Доктор Верена Брајтенбах е познато лице и има неограничена доверба во делотворноста на магнетните гаќички. Магнетните гаќички се ексклузивен производ направени само за жени. Магнетната влошка се става во џебчето на гаќичките, правејќи ги единствени wellness производ со висок квалитет кои ќе ги изостри сите сетила кои жените ги прави жени. Благодарејќи на магнетните гаќички секоја жена со поголем оптимизам ќе чекори низ животот со помали болки ќе ги минува менструалните циклуси, додека со зголемена сексуална енергија ќе има повеќе радост во животот и на тој начин пред се ќе биде секојдневно повесела и поздрава. Два силни неодиумски магнети кои се наоѓаат во гаќичките се со јачина од 1800 Гауси природна магнетна енергија.