Водич за употреба на производите

Во прилог можете да го погледнете водичот за правилна употреба на производите од козметичката линија Сановита. Соодветно во табелата можете на брз и лесен начин да го пронајдете вашиот проблем и врз основа на изборот, можете да го изберете правилно кој производ најсоодветно одговара за решение на вашиот проблем.

Повеќе: Водич за употреба на производите

Природна козметика - Сановита

Човекот е дел од природата и ќе биде нејзин незаменлив дел. Со децении се трудиме да докажиме како ние сме попаметни од природата или во најмала рака да докажеме дека сме најдобар дел од природата. Јасно ни е дека тоа не е така, се враќаме во рамнотежа, ја прифаќаме идејата за меѓузависност со природата. Дојдовме до заклучок дека природата нам ни е потребна повеќе отколку ние неа. Во тој дух, во настојувањето на здрав начин на живот, ви ја представуваме колекцијата со 100% природна козметика – Сановита. Ја шириме визијата за целосна нега за целото семејство, нега која е единствена за здрава кожа, и совршен изглед.

Sanovita природна козметика

Со избирање на колекцијата Сановита за себе и за своите најблиски значи дека сте избрале здрав начин за грижење за себе, избор кој не ја уништува рамнотежата со природата. Новата колекција на Сановита ќе ви предтсави една нова визија на убавина, каде што убавината е вистинско задоволство со самите себеси.

Со создавањето на оваа колекција и ние самите бевме инспирирани од патот кој го одбравме, Искрено веруваме дека единствено во заедништво со природата можеме да бидеме подобри. Се надеваме дека нашите производи и кај вас ќе го разбудат тоа чуство – чуство на личност која за себе и за својте најмили го бира само најдоброто. Со свесен избор на природни производи своето тело можеме повторно да го вратиме во рамнотежа, а и да создадеме еден подобар свет за оние кои доаѓаат. Наша мисија е да го преплавиме овој свет со убавина, онаа вистинска, искрена и природна, а оваа наша козметичка линија представува чекор до целта.

Одберетеја соодветната козметичка линија од програмата на Сановита за повеќе детали

Активна нега на лице Специјална нега за лице
Активна нега на лице Сановита Специјалан нега за лице
Грижа за тело Посебна нега
Грижа за тело линија Псебна нега линија

Подкатегории