Водич за употреба на производите

Во прилог можете да го погледнете водичот за правилна употреба на производите од козметичката линија Сановита. Соодветно во табелата можете на брз и лесен начин да го пронајдете вашиот проблем и врз основа на изборот, можете да го изберете правилно кој производ најсоодветно одговара за решение на вашиот проблем.

 ВОДИЧ ЗА ПРАВИЛНА УПОТРЕБА НА ПРОИЗВОДИТЕ ОД КОЗМЕТИЧКАТА ЛИНИЈА САНОВИТА

Чистење на лице Сува и многу сува кожа Осетлива кожа Мрсна кожа Вадење на
водоотпорна шминка
Магнетизирана Вода,
Млеко SV-3023,
Тоник SV -3006
 Maгнетизирана вода,
Тоник SV-3006
 Сапун Сано-Нано
SV-3030,
Магнетизирана Вода,
Млеко SV-3023,
Тоник SV-3019
 Магнетизирана Вода,
Маслена Емулзија
SV-3011,
Тоник SV-3006
Нега на лице Сува и многу сува кожа Осетлива кожа Мрсна кожа Сановита сет за нега
 Серум SV-3005,
Дневна крема SV-3001,
Крема против брчки
SV-3015,
Ноќна крема SV-3002,
Маска за лице SV3024
 Ноќна крема SV-3002,
Маска за лице SV3024
 Ноќна крема SV-3002,
Маска за лице SV-3024
 Сапун Сано-Нано
SV-3030,
Тоник SV3006/SV-3019,
Регенеративна Крема
SV-3005,
Пудра за кожа DT-004,
Течен интимен сапун
SV-3029,
Маска за лице
SV-3024
Нега на тело Сува и многу сува кожа Осетлива кожа Мрсна кожа Нега на коса и теме
Маслена емулзија
SV-3011,
Крема за Раце SV3016,
Туширање со Течниот
интимен сапун SV3029
 Течен сапун за
интимна нега SV-3029
Крема за раце SV-3016,
Пудра за кожа DT-004,
Течен интимен сапун
SV-3029,
Маслена емулзија
SV-3011 
Шампон SV-3027,
Маслена емулзија
SV-3011,
Детоксамин пудра
DT-004 
Нега за
најмладите
  Нега за најмладите    
   Шампон SV-3027,
Сапун Сано-Нано
SV-3030,
Маслена емулзија
SV-3011,
Тоник SV-3006,
Детоксамин пудра
DT-004