Osteo De 3

Деформациите и болестите на коскено зглобниот систем се стари колку и човештвото. Првите наоди за деформација на коскено-зглобниот систем потекнуваат уште од камено време. На египетските мумии се најде бројни дегенерации на зглобовите, деформации на стапалата и други промени на кичмениот столб. Со слабеење на земјеното магнетно поле, современиот начин на живот, зголемената изложеност на електромагнетно зрачење, зголемената употреба на алкохолни пијалоци и пред се недоволната физичка активност се услови за појава на вакво заболување. Болестите на коскено- зглобниот систем денес ги погодуваат дури 50 % од луѓето постари од 40 години и се е поголем бројот на младите лица.

Повеќе: Osteo De 3

Detoxamin Acai Slim Plus

Detoxamin Acai Slim Plus Capsule е препарат кој има првенствена улога и намена да на здрав и максимално природен начин го доведе губењето на вишок килограми и е наменет за лица кои сакаат да на сигурен начин да го остварат својот сон за идеална телесна тежина. Истовремено, со механизмот кој веќе е опишан Acai Slim Plus многу се корисни кај луѓето кои боледуваат од шеќерна болест тип 2, како и кај лица со зголемено ниво на холестерол и три глицериди во крвта.

Повеќе: Detoxamin Acai Slim Plus

Detoxamin прав

Detoxamin правот се користи како помошна медицинска терапија кај научно докажани медицински апликации на зеолитот, односно како адсорбенс на тешките метали, амонјак и други токсини од гастроинтестналниот тракт. Правот најчесто се зема во комбинација со останатите  Energetix производи на кои им го зголемува синергистичкото делување.

Повеќе: Detoxamin прав

Подкатегории

Страница 1 од 2