Магнетна перница

Кажете и збогум на болките во вратот и ненаспаноста

Анатомската перница со Алое Вера Мемори и го препорачуваме на сите оние кои наутро се будат со болки во вратот. Перницата со удобна мемориска пена ќе го релаксира делот од вратот на Вашиот рбетен столб и ќе ги отстрани болките.

ПРОМОТИВЕН ПОПУСТ!!!
ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ЈАВЕТЕ СЕ НА  
02-3245-454 и 075-406-706

Анатомска перница со магнети од мемори пена и навлака од алое вера

МЕМОРИСКА ПЕНА ПОЛОЖБА АНАТОМСКИ ОБЛИК
memoriska pena pernica polozba rbeten stolb anatomski oblik

Мемори пената реагира на топлината,
овозможува максимално прилагодување кон Вашиот врат, а ергономската форма ја релаксира циркулацијата и го подобрува крвотокот во главата во текот на спиењето.

Анатомските перници правилно го потпираат вратот,
па од таму целиот рбетен столб има правилна
физиолошка положба. При лежење на бок рбетот има форма на рамна линија, а при лежење на грб, во вид на буквата Ѕ. Тоа значи дека вратните мускули и пршлени се растеретени, што болките ги отстранува.
Обликот на перницата е прилагоден на вашиот врат и глава. Перницата е одлична за луѓе кои спијат на стомак или имаат болки во вратните пршлении и кога спијат им е потребна соодветна потпора.

 

ЕРГОНОМИЈА KKM-FORM МОЌТА НА МАГНЕТИТЕ
ergonomija pernica anatomska km forma magnetna pernica

Магнетната перница на едната страна
е висока 9 цм. и одговара за лица
со помал раст (мали раменици),
а од другата страна висока е 13 цм.
за покрупни лица (широки раменици)

Формираната анатомска перница Memory,
со максимално прилагодлив облик
за главата е идеален за особи кои
повеќе сакаат да спијат на ниска перница.
Перницата има 30 магнети кои се вградени
на северната страна спрема главата, ја
нормализираат циркулацијата
на крвта и производството
на хормони за спиење – мелатонин.
ЗА ПРОИЗВОДИ НА РАСПРОДАЖБА!!!
zemi popust