dali custvuvate 03

Magnetsko srce opis delovanje 02

  1. Повеќе информации за делувањето на магнетното срце и магнетната плочка можете да прочитате на следниот линк - ПОВЕЌЕ ИНФО
  2. Примена на магнетната терапија - ПОВЕЌЕ ИНФО

072-227-675 (или на Вибер)
ПОБРЗАЈТЕ количините се ограничени!!!

Останатите производи можете да ги погледнете во нашиот каталог.

ОТВОРИ КАТАЛОГ


ТЕЛЕФОН ЗА НАРАЧКИ

072-227-675 (или на Вибер)

Искуства

menstrualni bolki iskustvo introАна од Прилеп - Откако паметам за себе имам нередовни менструации. Тоа не ми представуваш проблем додека не се омажив и се спремавме за дете. На гиниколошки преглед ми беше утврдено дека имам чоколадни цисти на јајниците и дека тоа го отежнува забременувањето. Бидејќи одсекогаш сум склона кон алтернативната медицина, решив и овој пат да пробам да го решам овој проблем на природен начин. Бидејќи знаев за позитивното дејство на магнетите, решив да купам две магнетни плочки и да ставам на секој јајник по една плочка.

повеќе...

bolki vo ramoto iskustvoАндреја О. од В. имам 40 години. Она што ме мачеше во последно време беше повременото истегнување во рамото, интензивна болка која ја чувствував од време на време. Истегнувањето беше многу непријатно и тоа беше едно од оние чувства што сакате што побрзо да помине. Патев од овие болки многу години. Доколку подигнев некоја потешка торба или кога ќе го подигнев своето дете одма ќе почувствував болка. На работа претежно седам и многу малку се движам што не и придонесува до подобрување на ситуацијата.

повеќе...

Андреја О. од В. сега има 40 години. Она што ја мачело во последно време било повременото истегнување во рамото, интензивна болка која ја чувствуваше од време на време. Истегнувањето беше многу непријатно и тоа беше едно од оние чувства што сакате што побрзо да помине.

Андреја патеше од овие болки многу години.

повеќе...

Барбара Х. Од Н е пасионирана планинарка. Секогаш кога има време ги зема своите стапови за планинарење и ужива во убавите пејсажи во местото каде што живее, знаејќи дека прави нешто добро за своето здравје.

Барбара е искусен и добро опремен планинар. Еден ден нешто и го привлече вниманието и

повеќе...